Top
{{::spanMessage}}
{{error}}

Tereza Krcoska

Tereza Krcoska

ZIN™ Since
SYNC Since

Aug 2011

Location

Skopje, Centar

Licensed to Teach

Zumba, Zumba® Toning, Zumba in Circuit

ZIN™ Since
SYNC Since

Aug 2011

Location

Skopje, Centar

Licensed to Teach

Zumba, Zumba® Toning, Zumba in Circuit

My Upcoming Classes


Virtual Classes

No virtual classes currently scheduled. 


In-Person Classes

No classes posted.  Search all classes
(Scroll down for English...)

Здраво,
Јас сум Тереза Крцоска од Скопје. Членка сум на ЗИН™ од август 2011.
Започнав со четири Зумба® часови дневно, сега држам три неделно, вклучувајќи Зумба® тонинг, СБЗ и Зумбини® :) Ова ми дава повеќе време за учење, растење и волонтерска работа како ЗКОМ Волонтеер и ментор. 
Како музичар и виолинист, сакам повремено да запеам на час или да вклучам движење на гитара или тапани во кореографиите. 
Патувањето ми е страст! Се идентификувам со изреката „Светот е книга, а оној кој не патува има прочитано само една страница“ - Saint Augustine
Јасно е дека членството во ЗИН ми пружа можност за чести патувања. Со огромна верба и љубов во компанијата Зумба®, не пропуштам пригода за доквалификација или мастер клас, а инспирацијата и знаењата ги пренесувам веднаш штом се вратам назад. 
Сподели ја Зумба® љубовта на некој од редовните часови или дополнителните активности!

Покрај редовните Зумба® фитнес забави, често пати организирам

  • тим билдинг активности
  • часови за родители и деца, полни со кореографии соодветни за сите возрасти збогатени со игри, хип хоп „битки“ и културолошки елементинти
  • подготовка на настапи и танцови натпревари за актуелните детски и јуниорски танц групи
  • кондициони тренинзи за спортисти
Танцувај и рекреирај се во исто време на Зумба®!
***
Hello! I'm Tereza Krcoska, and I live in Skopje. I've been a ZIN™ Member since Aug 2011 and I absolutely love teaching Zumba classes.
I went from teaching four classes per day to three classes per week, including Zumba® Toning, SBZ and Zumbini® :) This gives me more time to learn, grow, travel and put more volunteer work as a ZCOM Volunteer and a Mentor.
As a musician and a violinist, I love to sometimes sing in class and add guitar or drumming moves in my choreos.

Travel is my passion! 
One of the quotes that define me is: “The world is a book, and those who do not travel read only one page.” – Saint Augustine Needless to say, being a ZIN member gives me lots of opportunities to travel and bring the inspiration and knowledge back home.

Come join my classes, I guarantee you will have a blast! Got questions, don't hesitate to drop me a message!

Licenses

Licensed to teach regular Zumba® classes.
Zumba® Basic 1
Licensed to teach Zumba® Toning.
Zumba® Toning
Licensed to teach Zumba® in the Circuit classes.
Zumba in Circuit

Education

Attended 2021 ZIN™ Virtual Convention
ZIN™ Virtual Convention 2021
Attended 10-Year ZIN™ Jamversary Virtual Sessions 2020
10-Year ZIN™ Jamversary Virtual Sessions
Attended 2020 ZIN™ Virtual Convention
ZIN™ Virtual Convention
Completed a Zumba® Virtual Pro Training.
Zumba® Virtual Pro
Completed a Take The Lead Training.
Take The Lead
Completed Zumba® Core E-Learning.
Zumba® Core
Completed Zumba® Glutes E-Learning.
Zumba® Glutes
Completed Zumba® Burst E-Learning.
Zumba® Burst
Social Media Foundations: FB & IG
Zumba® Social Media Foundations
Completed Zumba® Cue Like a Zumba Pro E-Learning.
Zumba® Cue Like a Pro

Milestones

Licensed ZIN™ Member for 9 years.
9 Year ZIN™
A ZIN™ Mentoring Program mentor provides mentees with guidance in preparing the teaching skills needed to successfully teach a Zumba® class.
ZIN™ Mentor
The ZIN Community Council is a group of ZIN™ Members who volunteer for one year to be leaders in their communities by bringing people together through District Community Projects and Meet and Greets.
ZCOM Volunteer

Licenses

Licensed to teach regular Zumba® classes.
Zumba® Basic 1
Licensed to teach Zumba® Toning.
Zumba® Toning
Licensed to teach Zumba® in the Circuit classes.
Zumba in Circuit

Education

Attended 2021 ZIN™ Virtual Convention
ZIN™ Virtual Convention 2021
Attended 10-Year ZIN™ Jamversary Virtual Sessions 2020
10-Year ZIN™ Jamversary Virtual Sessions
Attended 2020 ZIN™ Virtual Convention
ZIN™ Virtual Convention
Completed a Zumba® Virtual Pro Training.
Zumba® Virtual Pro
Completed a Take The Lead Training.
Take The Lead
Completed Zumba® Core E-Learning.
Zumba® Core
Completed Zumba® Glutes E-Learning.
Zumba® Glutes
Completed Zumba® Burst E-Learning.
Zumba® Burst
Social Media Foundations: FB & IG
Zumba® Social Media Foundations
Completed Zumba® Cue Like a Zumba Pro E-Learning.
Zumba® Cue Like a Pro
View more

Milestones

Licensed ZIN™ Member for 9 years.
9 Year ZIN™
A ZIN™ Mentoring Program mentor provides mentees with guidance in preparing the teaching skills needed to successfully teach a Zumba® class.
ZIN™ Mentor
The ZIN Community Council is a group of ZIN™ Members who volunteer for one year to be leaders in their communities by bringing people together through District Community Projects and Meet and Greets.
ZCOM Volunteer

Tereza Krcoska


ZIN™ Since
SYNC Since

Aug 2011

Location

Skopje, Centar

Licensed to Teach

Zumba, Zumba® Toning, Zumba in Circuit

ZIN™ Since
SYNC Since

Aug 2011

Location

Skopje, Centar

Licensed to Teach

Zumba, Zumba® Toning, Zumba in Circuit


(Scroll down for English...)

Здраво,
Јас сум Тереза Крцоска од Скопје. Членка сум на ЗИН™ од август 2011.
Започнав со четири Зумба® часови дневно, сега држам три неделно, вклучувајќи Зумба® тонинг, СБЗ и Зумбини® :) Ова ми дава повеќе време за учење, растење и волонтерска работа како ЗКОМ Волонтеер и ментор. 
Како музичар и виолинист, сакам повремено да запеам на час или да вклучам движење на гитара или тапани во кореографиите. 
Патувањето ми е страст! Се идентификувам со изреката „Светот е книга, а оној кој не патува има прочитано само една страница“ - Saint Augustine
Јасно е дека членството во ЗИН ми пружа можност за чести патувања. Со огромна верба и љубов во компанијата Зумба®, не пропуштам пригода за доквалификација или мастер клас, а инспирацијата и знаењата ги пренесувам веднаш штом се вратам назад. 
Сподели ја Зумба® љубовта на некој од редовните часови или дополнителните активности!

Покрај редовните Зумба® фитнес забави, често пати организирам

  • тим билдинг активности
  • часови за родители и деца, полни со кореографии соодветни за сите возрасти збогатени со игри, хип хоп „битки“ и културолошки елементинти
  • подготовка на настапи и танцови натпревари за актуелните детски и јуниорски танц групи
  • кондициони тренинзи за спортисти
Танцувај и рекреирај се во исто време на Зумба®!
***
Hello! I'm Tereza Krcoska, and I live in Skopje. I've been a ZIN™ Member since Aug 2011 and I absolutely love teaching Zumba classes.
I went from teaching four classes per day to three classes per week, including Zumba® Toning, SBZ and Zumbini® :) This gives me more time to learn, grow, travel and put more volunteer work as a ZCOM Volunteer and a Mentor.
As a musician and a violinist, I love to sometimes sing in class and add guitar or drumming moves in my choreos.

Travel is my passion! 
One of the quotes that define me is: “The world is a book, and those who do not travel read only one page.” – Saint Augustine Needless to say, being a ZIN member gives me lots of opportunities to travel and bring the inspiration and knowledge back home.

Come join my classes, I guarantee you will have a blast! Got questions, don't hesitate to drop me a message!Licenses

Licensed to teach regular Zumba® classes.
Zumba® Basic 1
Licensed to teach Zumba® Toning.
Zumba® Toning
Licensed to teach Zumba® in the Circuit classes.
Zumba in Circuit

Education

Attended 2021 ZIN™ Virtual Convention
ZIN™ Virtual Convention 2021
Attended 10-Year ZIN™ Jamversary Virtual Sessions 2020
10-Year ZIN™ Jamversary Virtual Sessions
Attended 2020 ZIN™ Virtual Convention
ZIN™ Virtual Convention
Completed a Zumba® Virtual Pro Training.
Zumba® Virtual Pro
Completed a Take The Lead Training.
Take The Lead
Completed Zumba® Core E-Learning.
Zumba® Core
Completed Zumba® Glutes E-Learning.
Zumba® Glutes
Completed Zumba® Burst E-Learning.
Zumba® Burst
Social Media Foundations: FB & IG
Zumba® Social Media Foundations
Completed Zumba® Cue Like a Zumba Pro E-Learning.
Zumba® Cue Like a Pro

Milestones

Licensed ZIN™ Member for 9 years.
9 Year ZIN™
A ZIN™ Mentoring Program mentor provides mentees with guidance in preparing the teaching skills needed to successfully teach a Zumba® class.
ZIN™ Mentor
The ZIN Community Council is a group of ZIN™ Members who volunteer for one year to be leaders in their communities by bringing people together through District Community Projects and Meet and Greets.
ZCOM Volunteer

Licenses

Licensed to teach regular Zumba® classes.
Zumba® Basic 1
Licensed to teach Zumba® Toning.
Zumba® Toning
Licensed to teach Zumba® in the Circuit classes.
Zumba in Circuit

Education

Attended 2021 ZIN™ Virtual Convention
ZIN™ Virtual Convention 2021
Attended 10-Year ZIN™ Jamversary Virtual Sessions 2020
10-Year ZIN™ Jamversary Virtual Sessions
Attended 2020 ZIN™ Virtual Convention
ZIN™ Virtual Convention
Completed a Zumba® Virtual Pro Training.
Zumba® Virtual Pro
Completed a Take The Lead Training.
Take The Lead
Completed Zumba® Core E-Learning.
Zumba® Core
Completed Zumba® Glutes E-Learning.
Zumba® Glutes
Completed Zumba® Burst E-Learning.
Zumba® Burst
Social Media Foundations: FB & IG
Zumba® Social Media Foundations
Completed Zumba® Cue Like a Zumba Pro E-Learning.
Zumba® Cue Like a Pro
View more

Milestones

Licensed ZIN™ Member for 9 years.
9 Year ZIN™
A ZIN™ Mentoring Program mentor provides mentees with guidance in preparing the teaching skills needed to successfully teach a Zumba® class.
ZIN™ Mentor
The ZIN Community Council is a group of ZIN™ Members who volunteer for one year to be leaders in their communities by bringing people together through District Community Projects and Meet and Greets.
ZCOM Volunteer

My Upcoming Classes


Virtual Classes

No virtual classes currently scheduled. 


In-Person Classes

No classes posted.  Search all classes